Slacko 6.3 64 bit Magyar/Angol á lá csipesz :)

Szerző: csipesz

Elkészült egy Slackó 64-es építmény, hát próbáltam belerakni amit csak lehetett, a saját ppm-ben kínálkozó röhejesen kevés alkalmazás miatt körülnézve pl. a fatdog csomagok háza táján is… Kb. 3 nap szenvedés eredményét láthatjátok itt most – a végeredmény tûrhetõ – legalábbis, ha valaki programgazdagság szempontjából nem támaszt túl magas kívánalmakat e cucc felé. Kellemes meglepetés volt látni, hogy a jwm ablakkezelõ hogy “kikupálódott” az idõk folyamán – sokkal felhasználóbarátabb, testreszabhatóbb lett.
Az építés közben legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy sikerült bele-heggesztenem egy teljesen máshonnan való bleachbit rendszer-pucolót a rendszerbe;
Legnagyobb kudarcok pedig, hogy azúristennek nem bírtam mûködésre bírni ilyesmiket, mint pl. skype, guvcview, freetuxtv, google earth, a wine pedig megy ugyan, de elég nyamvadtka… – hát ez van. Ami viszont benn van, az mûködik jól, és ahogy skami is említette, igen fürge kis cucc. Erõsségeként említeném a vadonatúj FIrefox és Vivaldi böngészõkeT, valamint a Libre Office 5-öst. Magyarítottam mindent, amennyire tõlem tellett.
Az iso 988 Mb-osra sikerült, tölthetitek innen:

https://www.solidfiles.com/v/axy6BLr2gyQXZ

vagy innen:

https://mega.nz/#F!JckxiQbQ!Wga8LRzTmGv0YEEw-jxlyA

megosztom

Vélemény, hozzászólás?