Precise5.7.1Retro MegaPuppy 7-ik Hun/Eng kiadás ’18 okt

Szerző: csipesz 

Üdvözlök mindenkit, abból az alkalomból, hogy ennek a Mega-Puppynak is sikerült – remélem – befejezni a “generálozását,”; bővítések, törölgetések, átgondolások, magyarítások tökéletesítése, böngészőfrissítések – szóval a szokásos… Így megszületett a MegaPuppy 7-ik, amiben csak lehet, magyarul induló, javított kiadása. Az ISO mérete 4470 Mb, ebből a rendszer sfs-é 3676 Mb, a többi helyet a DVD-n főként az “EgyebCumo” mappa foglalja, benne nvidia drájverek és kisebb halom jó játék; aki tart az ekkora méretektől, nézze meg a lentebbi illusztrációkon a cucc ram-fogyasztását alapjáraton DVD-ről indítva és teljes telepítés után – nem túl drámai – egy UpupBB-é több.
Ellenben: ha valaki egy ekkora cucc remaster-elésébe fogna – ne fogjon hozzá anélkül, hogy nincs legalább 15-20 Gb swap fájlja kéznél! Mert a remastering bizony zabálja a helyet.
Mi érdekest mondhatnék még? – van egy “büszkeségem” a dvd függelékében található DOS-játékcsomagban: ez pedig a SKYNET című, terminátoros témájú embertelen jó játék. Hogy miért említem? Mert korábban az istennek nem akart működni Dosbox alatt, míg végül fél nap munkával sikerült a dosbox configot úgy belőnöm és magához a játékhoz olyan javító”peccs”-eket összeguberálnom, hogy végül hozzászelídült ez a korát megelőzően remek, egeres/billentyűs fps játék a Dosboxhoz és már nem omlik össze lépten-nyomon, ugyanis eddig azt csinálta… Mondanom se kell, ezután az ehhez az ügyhöz kikísérletezett dosbox configot fogom minden újabb Puppys munkámba behelyezni – legalábbis amelyekbe Dosboxot is szánok…
Na jól van – a DVD letöltőlinkje:
https://drive.google.com/drive/folders/ … sp=sharing
A könnyebb letölthetőség végett 7 darab 7z szeletben raktam fel – remélem, nem lesz vele gond.

Eredeti bejegyzés a fórumon és visszajelzés:
MegaPuppyRamFogyasztasAlapjaratonDVDrolElsoInditasUtan.jpg
MegaPuppyRamFogyasztasAlapjaratonTeljesKitelepitveVinyora.jpgmegosztom

Vélemény, hozzászólás?