Hamarosan…

A terv a következő, ahogy időm engedi, igyekszem minél hamarabb feltölteni az új skype -ot magyarul és a firefox, chrome, vlc programokat szintén kikeresni, tesztelni és aztán kitenni egy cikket róluk, hogy mindenki a lehető leghamarabb hozzáférjen ezekhez az alap programokhoz.

Természetesen ez mind idő kérdése csupán.

Tekintettel arra, hogy az oldal olyan friss, hogy szinte még meleg és sok eszközöm nem áll készen, még a saját laptopomon (ASUS A9RP) is csak ramból, frugal módban fut a puppy, így idő kikeresni a programokat, pl. hogy friss magyar skype kerüljön feltöltésre, de amint ezek megvannak, hamarosan elérhetővé teszem azokat, de addig is a fórum már használható, így már akár tőletek is kaphatok friss információkat, leírásokat, ezt külön kérném is azoktól, akik építő jellegű hosszászólásaikkal szeretnének hozzájárulni az oldalhoz, a puppy linuxhoz és minden egyéb kapcsolódó témához.

Sajnos hosszú ideje nem volt már sem időm, sem lehetőségem ezekkel a dolgokkal foglalkozni, de úgy néz ki és remélem ez a tendencia nem áll meg, újult erővel vághatok neki egy új linux kalandnak.

…tehát hamarosan… 😀

megosztom

Vélemény, hozzászólás?