Artfulpup-17.11 – videó

Nagyon kíváncsi voltam már erre az új pupletre, de valahogy ezidáig mindig elmaradt, ám most akadt egy kis időm, gyorsan készítettem is egy videót.

A rendszerről már korábban egyébként volt szó itt az oldalon többször is, aki nem ismeri ezt a puppy -t, annak a rendszerről egy kis információ: Artfulpup-17.11 32 bit PAE (261.1 MB)

Hát az első benyomások alapján jó kis rendszernek tűnik, bár ahhoz, hogy valóban előjöjjenek az esetleges rejtett hibák és tulajdonságok, nyilván nem elég pár perc tesztelgetés, adott esetben órák, avagy több napos használat szükséges, annyi boztosan látszik, hogy gyors és minden fut rajta szinte, amire szükségem van.

A felső panel, a helyek menü és a futtatás menü elem nagyon bejött, de a legkomolyabb meglepetést a Guvcview produkálta a gyorsan működő webkamerával.

Erre nem hogy más puppy, de még a windows sem volt képes a gyári driverrel!!!
Végre rendesen működik…  jó, persze a színe az még nem az igazi, de az szerintem csak annyi, hogy le kell venni a gammát a grafikus szabályozóban…
Az apró örömök az életben, ugye ugye 😀

Nekem tetszik egyenlőre persze, de azért ajánlom mindenkinek, hogy inkább saját maga győződjön meg erről az új jövevényről.

megosztom

Vélemény, hozzászólás?