Tisztelt érdeklődők, hozzászólók !

Sajnos nagyon kevés idővel rendelkezünk, hiszen dolgozó emberek lévén, munka és család mellett, szabadidőnkben foglalkozunk a kedvenc operációs rendszerünkkel.
Megkérek mindenkit, amennyiben véleménye, kérdése van, vegye figyelembe, hogy sokszor saját időnket, erőnket nem kímélve, teljesen ingyenesen végezzük, sem fizetséget, sem egyéb anyagi juttatást nem várva.
Amit kérek viszont!
Senki se mocskolja és bántsa meg a közösség tagjait azért, mert nem egy számára tökéletes megoldást sikerült találnia, mert esetleg vagy tudásából, tapasztalati hiányosságai révén, vagy informatikai felszereltsége révén nem a kívánt eredménnyel szembesül.
A továbbiakban arra kérek minden kedves felhasználót és éreklődőt, hogy intelligens emberi mivoltát bizonyítva szép, kerek, egész mondatokban kifejezve gondolatait, a mások emberi mivolta és a magyar nyelv szépsége iránti tisztelet jeléül, megfontoltan és kellő körültekintéssel írja meg gondolatait, észervételeit, ellenkező esetben én sem tudom tolerálni a bejegyzéseket.
Elszomorítónak találom, hogy minden ingyenes, segítő szándékú lehetőség magyarországon mocskolódást, szidalmazást vált ki egyesekből, ezeket én nem kívánom kommentálni és foglalkozni vele, elszomorító, hogy egyesek ennyire nem tisztelnek senkit és semmit, csak elvárják, hogy mindent ingyenesen és tökéletesen kapjanak kézhez, mindennemű erőfeszítés nélkül, ami adott esetben csupán egy minimális tanulás és tájékozódás után eszközzé formálható.
Kérem a fentiek tiszteletben tartását egy kúltúrált, segítőkész, tudásalapú közösség építésének reményében.

Staudinger Kálmán

megosztom

Vélemény, hozzászólás?