Tahrpuplite 6.1.1 változat(32bitPAE, K4.2.8) bemutató videó

Kíváncsi voltam rá és már egy ideje szerettem volna megnézni ezt a csipesz féle szerzeményt, de sajnos, vagy szerencsére, csak most akad rá elegendő időm.

Idézet a fórumról csipesztől:

Szeva emberek – felfedeztem nemrég egy 144 mega méretű Tahrpup Lite nevű pupletet az internet arcive-on, melyet egy illutorium nevű illetõ készített – nagyon megtetszett, hát felhizlaltam a szokásos csipesz-fícsörökkel.
Eléggé rendben van, csak a guvcview-vel van valami baj, ezért raktam bele még két kisebb webkamera-kezelő szoftvert, melyek közül az egyik hajlandó is pillanatképeket készíteni…
A wine tűrhetõen műlödik, bár a képességei nem érik el a vivid beta 2-ben vagy a csipeszpup-ban található wine-ét.
Irodaszoftver az nem található benne, az eredeti készítő még az abiword-ot is kicuffolta belőle, amit hát én sem raktam vissza… – 2 böngészővel rendelkezik, Opera és PaleMoon. Nem ereszteném bő lére a leírást, akit érdekel, e két helyről hozzájuthat az eredeti iso-hoz, az én új cuccomhoz, a devx és kernel src fájlokhoz, végül egy kész, kipróbált 384-es videokártya drájverhez, amit a saját geforce 630 gt kártyám kedvéért csináltam.:
Mega:
https://mega.nz/#F!IUcgESBZ!qV4BfdAaQtIcouOkrCMYOQ
Google Drive:
https://drive.google.com/drive/folders/ … sp=sharing

A puppy a sikeres Tahrpup sorozat legújabb tagjára, a 6.1. -es kiadásra készült és részletes információkat itt találhattok róla – a készítő eredeti bejelentése a fórumon:
https://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=552

No és akkor a bemutató videó:

megosztom

Vélemény, hozzászólás?