Újra szól a ....

Totál hétköznapi témák, ötletek, tutira nem linux és nem PC

Moderátor: S-kami

NTamas
Hozzászólások: 1849
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Újra szól a ....

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Megint újra szól (na, nem a hatlövetű, hanem) a Danubius Rádió.

Danubius Rádió (1986–2010), egy megszűnt országos kereskedelmi rádió.
Danubius Rádió (2021–), egy új magyar kereskedelmi rádió, a Nonstop Rádió neve 2021. február 1-től.

A Nonstop Rádió úgy döntött, felveszi az Országos Rádió- és Televízió Testület 2009-es döntése következtében a frekvenciáját elvesztő, majd 2010-ben az internetes sugárzását is befejezni kényszerülő egykoron népszerű, piacvezető kereskedelmi rádió nevét.
A Nonstop Rádió ehhez már meg is szerezte a danubiusradio.hu internetes végződést, az új neten fogható rádiót pedig ugyanaz a SoundPlus Kft. működteti, melynek tulajdonosa Szabó Marcell rádiós, aki 2019 őszén máig üzemelő online rock rádiót is indított BDPST Rock néven.

A Danubius Rádió weboldalának címe:
https://danubiusradio.hu/

Az új Danubius Rádió kizárólag zenét sugároz, alternatívát nyújtva azoknak, akik beszéd helyett csak zenére vágynak, de nem akarnak zenei listákkal bíbelődni. Ezt elvégzi helyettük az új webrádió stábja, a saját megfogalmazásuk szerint:
... Folyamatosan, minden nap monitorozzuk a zene- és videoletöltő- vagy streaming oldalak kínálatát. Sorra vesszük, melyek azok a zenék, amelyeket a legtöbben hallgatnak országszerte. Ezek közt kiválogatjuk a legjobbakat, a legütősebb slágereket, majd olyan sorrendben illesztjük a Danubius Rádió (korábban: Nonstop Rádió Magyarország) adásába, hogy a zenefolyam a lehetséges legváltozatosabb legyen. A retró klasszikusokat épp úgy találja nálunk, mint a legfrissebb, TOP 40-es dalokat. 15 percen belül biztosan hallasz ebből is, abból is. És csak a legjobbakat. Csak zene, Magyarország beszédmentes rádiójában. A Youtube és Spotify legjobb, legsikeresebb, legfelkapottabb zenéi mind megtalálhatóak a Nonstop Rádió műsorában. ...

NONSTOP_RÁDIÓ_Danubius_Live.m3u
(a fájl tartalma)
#EXTM3U
#EXTINF:-1,NONSTOP_RÁDIÓ_Danubius_Live_1
http://s04.diazol.hu:6020/live.mp3
#EXTINF:-1,NONSTOP_RÁDIÓ_Danubius_Live_2
https://s04.diazol.hu:6022/live.mp3

Válasz küldése

Vissza: “Off Topic”