Oprendszer bácsi

Totál hétköznapi témák, ötletek, tutira nem linux és nem PC

Moderátor: S-kami

janugsa
Adminisztrátor
Hozzászólások: 617
Csatlakozott: 2014.06.28. 00:17

Oprendszer bácsi

Hozzászólás Szerző: janugsa »

Windows néni beül a kisteherautójába, elmegy a bevásárlóközpontba. Mondták neki menjen azzal hiszen rajta van a hűtő beteheti a húst a felvágottat. Van benne vízcsap megmoshatja a gyümölcsét. Van benne mosógép kimoshatja a vásárolt ruhát. Bemegy a gyógyszertárba vírusos megbetegedés ellen vesz valamit. Elmegy a szervizbe, lecserélteti az olajat, mert van újabb. Elmegy a gumiszervizbe, lecserélteti a gumikat mert van újabb. Elmegy az autómosóba, kitakarítja az autóját, megszabaduljon a sok szeméttől ami felhalmozódott a platón. Hazamegy.

Haragosa a Linux néni beül az Audiba, elmegy a bevásárlóközpontba. Mondták neki menjen azzal, hiszen van benne légkondi, nem romlik meg a hús és a felvágott. Az összevásárolt holmikat a csomagtartóba vagy a hátsó ülésre is rakhatja. Gyógyszertárban vitaminokat vesz.
Elmegy a szervizbe, lecserélteti az olajat, mert van újabb. Elmegy a gumiszervizbe, lecserélteti a gumikat mert van újabb. Elmegy az autómosóba, lemossa az autóját, hogy szép legyen. Hazamegy.

A szembe szomszéd Puppylinux néni felül a háromkerekű elektromos robogójára, elmegy a bevásárlóközpontba. Vesz húst, felvágottat, gyümölcsöt és a butikban ruhát. Felrakja háta mögé a kis csomagtartójába. Gyógyszertárba nem jár. Szervizbe, autómosóba?
Viccelsz? Hazamegy.

Régen együtt mentek gyalog a boltba, közben jót beszélgettek.
Mostanában elbeszélnek egymás mellett.
Mindegyik csak húst, felvágottat, gyümölcsöt és ruhát vett.
Én be tudtam nézni a Puppylinux néni garázsába. Sajnos sötét volt, így nem tudtam eldönteni, hogy ott kisteherautó vagy Audi is áll. De biztos hogy valami volt ott még.

Mindegyiket ismerem. Valamelyiket fiatalkorában megkedveltem, de mára már felületes lett vele a kapcsolatom. A Másikat próbáltam megismerni. Van amelyikben mostanában jobban elmélyedtem.

Oprendszer bácsi

Avatar
S-kami
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1089
Csatlakozott: 2014.04.16. 12:54
Kapcsolat:

Re: Oprendszer bácsi

Hozzászólás Szerző: S-kami »

:P :P :P

Le a kalappal kedves uram ! Egy nagyszerű és tanulságos anekdota !
:idea: :P
Puppy linux ! Mert megérdemlem !
Gyertek fel a csetre ! Katt ide a csevegéshez: https://discord.gg/9pm6rTfG5s

Avatar
nocsak
Hozzászólások: 408
Csatlakozott: 2014.09.29. 15:01
Kapcsolat:

Re: Oprendszer bácsi

Hozzászólás Szerző: nocsak »

Elgondolkodtató... - bár az ok amiért megíródott, még elgondolkodtatóbb.

Válasz küldése

Vissza: “Off Topic”