150 darabos Wine-kompatibilis Windows 3 minijáték-válogatás

Dos, nes, snes, játékgépek, callus, amiga, emulátorok, retro gépek
Avatar
csipesz
Hozzászólások: 594
Csatlakozott: 2014.06.24. 11:02
Tartózkodási hely: Isaszeg

150 darabos Wine-kompatibilis Windows 3 minijáték-válogatás

Hozzászólás Szerző: csipesz »

Helló; Valamelyik évben - vagy tavaly vagy tavalyelőtt - valaki a fórumból(talán Skami?...) mutatott nekünk egy jókora win3games csomagot; kerestem a témát a fórumban, de nem találtam... ezért nyitottam ezt a posztot.
Ugyanis én akkor letöltöttem azt a játékpakkot - aztán megvizsgálvakissé, félre is tettem egy időre, aztán úgy tavaly év végétől mindig egy kicsit, ahogy időm engedte, foglalkoztam vele - muszáj volt, ugyanis az eredeti pakkli egy rettenetesen kaotikus, nagyjából 600 játékos egybedobálmány volt, ami nem elég, hogy egyenként volt bezippelve(ami a halálom!) és teljesen kategorizálatlan volt, hanem nem volt ritka, hogy különböző zip-fájlnevek alatt - duplán, triplán, vagy akár négyesével - ugyanazzal a játékkal találkozhattam...
Na egy szó mint száz, szigorú rostálásba kezdtem, először kicsomagoltam, kategóriákba rendeztem a minijáték-hekatombát, aztán jöhetett az "egyelés", az időkorlátos triál játékok kirúgása, végül az utolsó szigorú szortírozás: megy wine alatt, vagy nem?
Így mára eljutottam 150 használható játékig. A tesztelésüket a saját legutóbbi bionicpup64-8-as rendszerem wine-ja segítségével végeztem. Ha egy minijáték hiányolt valami függvénytári fájlt(dll) - megkapta - egyenként, mindegyik a saját mappájába.
Ezt a "tisztázott" játékhalmazt bezippeltem, innen leszedhető(tudom, arról a csúnya Megáról, de ez olyan kis méretű fájl, hogy különösebb mesterkedések vagy regisztráció nélkül is lejön onnan):
150Win3GamesSelection.zip 26.6 MB
https://mega.nz/#!HRUxiKQK!-QpzlHrRTacK ... 3hAcTYAT6w
Jó szórakozást, és ha valakinek akad még tippje(elérhetőséggel!), hogy mit lehetne még e gyűjteménybe beletenni, írja meg, várom szeretettel.
Win3Games.jpg
Win3Games.jpg (170.8 KiB) Megtekintve 569 alkalommal

Avatar
S-kami
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2014.04.16. 12:54
Kapcsolat:

Re: 150 darabos Wine-kompatibilis Windows 3 minijáték-válogatás

Hozzászólás Szerző: S-kami »

ÓÓÓÓ, de jó !

Igen, nekem volt egy ilyen pakkom, de nem emléxem már rá, azt sem tudom, hogy hová raktam, de pont ilyen szemétdomb volt, én is úgy kaptam 20 éve, sorry...

Nah, holnap első dolgom lesz letölteni, ugyanis most dolgozok...
Nagyon szépen köszönöm, nekem ez egyébként is nagy mániám! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Puppy linux ! Mert megérdemlem !
Gyertek fel a csetre ! Katt ide a csevegéshez: https://discord.gg/74tBqJk

Válasz küldése

Vissza: “Retró Varázs”