DPupBuster tesztre

Pupletek, Új puppy változatok, veruiók, ISO fájlok,
pu21
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2021.01.28. 06:00

Re: DPupBuster tesztre

Hozzászólás Szerző: pu21 »

Üdvözlet újra!

Virtualbox: igen, félig-meddig rossz helyen kerestem de NTamas olyan jó linket adtál, hogy be is kedvenceltem, így már nem tévesztem el és mindig tudni fogom hogy áll ez a program, óriási köszönet érte! És kipróbáltam ezt a módszert is, és működik kiegészítővel együtt. Igaz, hogy ha androidot teszek rá akkor még mindig ott áll meg, de még jobban utánanézek, hátha valakinek hasonló helyzete volt.

Brave: azt olvastam a honlapon még régebben, hogy ha elkészül egy puplet, szívesen vennék a velük kapcsolatos visszajelzéseket. Arra gondoltam, most itt van ez, ha már elkezdem, vissza is jelzek, hátha valakinek tényleg ez kell. Ízlés dolgot nem csinálok belőle, ez csak egy egyszerű félreértés. Nem vagyok "szakmabeli", ezért talán így tudok a legjobban segíteni.

Ez a puppi pedig az egyik legjobban sikerült, ismét köszönet érte mindenkinek!

Kellemes napot mindenkinek!
Csak a Puppy ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

NTamas
Hozzászólások: 1802
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: DPupBuster tesztre

Hozzászólás Szerző: NTamas »

pu21 írta: 2021.10.08. 07:23 ...És kipróbáltam ezt a módszert is, és működik kiegészítővel együtt. Igaz, hogy ha androidot teszek rá akkor még mindig ott áll meg, de még jobban utánanézek, hátha valakinek hasonló helyzete volt. ...
Ha a DPupBuszter-re telepítetted fel a virtualboxot, a virtualbox-ba feltenni kívánt program helyét(könyvtárát) ugye nem magában a DpupBusteren belül adtad meg, hanem egy másik, üres partícióra - csak kérdem)

Válasz küldése

Vissza: “Pupletek”