swf játékok

Játékok puppy linux -ra
azami
Hozzászólások: 1014
Csatlakozott: 2014.06.20. 20:25

swf játékok

Hozzászólás Szerző: azami »

Itt a csomag amit ígértem 49 swf játék Chrome 47 böngészőben mind fut, bele raktam az ikonokat is hátha kell...:

https://drive.google.com/file/d/0BznRYE ... pnMlE/view

gjuhasz
Adminisztrátor
Hozzászólások: 152
Csatlakozott: 2014.08.17. 13:52

Re: swf játékok

Hozzászólás Szerző: gjuhasz »

azami írta: 2015.12.23. 15:58 Itt a csomag amit ígértem 49 swf játék Chrome 47 böngészőben mind fut, bele raktam az ikonokat is hátha kell...:

https://drive.google.com/file/d/0BznRYE ... pnMlE/view
Sajnos azóta a Chrome swf támogatását elvitte a róka... de sebaj, összeraktam egy 64-bites offline swf playert és FlashPlayer-64p.sfs néven feltöltöttem ide:

https://sourceforge.net/projects/puppy ... /packages/

A menüből megnyitva és egy swf fáljt rádobva lehet játszani, de elindul az swf fálj(ok)ra rákattintva is.

Jó terelgetést!

Üdv

gjuhasz
Offline_Flash_Player.jpg
Offline_Flash_Player.jpg (126.03 KiB) Megtekintve 2817 alkalommal

ticoo1
Hozzászólások: 625
Csatlakozott: 2014.10.21. 08:58

Re: swf játékok

Hozzászólás Szerző: ticoo1 »

Köszönöm a játékokat, de pl. a Palemoon29 is simán futtatja 32 bites puppy-n (pl. xenialpup-7.0.3), csak rá kell kattintani az swf fájlra. Természetesen a böngészés esetében sem "vitte el a róka".
Képenyő kép.jpg
Képenyő kép.jpg (182.15 KiB) Megtekintve 2728 alkalommal

gjuhasz
Adminisztrátor
Hozzászólások: 152
Csatlakozott: 2014.08.17. 13:52

Re: swf játékok

Hozzászólás Szerző: gjuhasz »

ticoo1 írta: 2021.03.15. 15:01...a Palemoon29 is simán futtatja 32 bites puppy-n (pl. xenialpup-7.0.3), csak rá kell kattintani az swf fájlra. Természetesen a böngészés esetében sem "vitte el a róka".
Hát igen... lehet, hogy én a kevésbé szerencsések közé tartozom, aki(k)nek a gyemeke(i) olyan iskolába járnak (pontosabban jelentkeznek be távolról), amelyik az MS Teams-et írja elő az órai munkához.

https://forum.palemoon.org/viewtopic.php?t=26097

Attól még a Pulin elfut a Chrome, a Firefox, a PaleMoon stb akár párhuzamosan is, csakhogy a Mr. Softhoz hasonlóan egyre több weboldal csapja az orromra az ajtót, ha a PaleMoon-on keresztül szeretném őket elérni. Nem hatja meg őket a User Agent Switcher.

Nagyon ólálkodik az a (tűz)róka - nem sokáig marad az asztalunkon (n)papi és hasonnló finomságok...

Azon töprengek, hogy mégiscsak a szerencsésebbek közé tartozik az, aki a "kevesebb szerencse - több biztonság" jegyében bóklászik a neten...

Jó terelgetést!

Üdv

gjuhasz

ticoo1
Hozzászólások: 625
Csatlakozott: 2014.10.21. 08:58

Re: swf játékok

Hozzászólás Szerző: ticoo1 »

Kedves "gjuhasz"!

Példám nem arról szól, hogy a PaleMoon-nal milyen weblapokat, tartalmakat lehet elérni, s milyet nem. Minden böngészőnek megvannak a korlátai és a PaleMoon-é elég szűkös.

A tanulással, pontosabban az alkalmazott programokkal kapcsolatban csak annyit, hogy a felhasználók döntő többsége - értve alatta az asztali gépeket, laptopokat - MS terméket használnak (naponta tapasztalom, s a tanár is csak ezt ismeri). Senki nem fog puppy linux-ot, vagy más disztrót erre a célra használni, illetve a számuk sajnos jelentéktelen.

"kevesebb szerencse - több biztonság" - álom!!! Naponta változik minden, amit ma biztonságnak hiszünk az holnapra már nem igaz. Sajnos az sem igaz, hogy a biztonságot programokkal biztosíthatjuk magunknak, mert a egy-egy hardver által adott lehetőséget (hibát) rendre kihasználnak. És ekkor még nem is említettem az interneten történő tevékenységek folyamatos "felügyeletét, ellenőrzését". Szóval nem egyszerű a kérdés....

A fentiektől függetlenül én is a Puli-t javasolom mindenkinek a biztonság érdekében és ha lehet a 64 bitest. (feltéve, ha a használót, a puppy estében egyáltalán érdekli-e a biztonság -- mire is használja a puppy-t? - a kulcs ez!)

A puppy linux sokaknak csak "hobbi".

Üdv

NTamas
Hozzászólások: 1872
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: swf játékok

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Nem akartam erre reagálni, de azután mégis, és fogtam a billentyűzetet...
ticoo1 írta:...MS terméket használnak (naponta tapasztalom, s a tanár is csak ezt ismeri). Senki nem fog puppy linux-ot, vagy más disztrót erre a célra használni, ...
Az csak egy szép álom, hogy hivatalosan is a puppy linux, mint oprendszer az elismert, és elfogadott, államilag támogatott, és az oktatási rendszerben is használható segédanyag legyen, ez még az igen erőszakos stílusáról közismert BlackPhanter OS-es Barcza Károlynak is csak részlegesen sikerült annó, azt már nem tudom, -igazából nem is nagyon érdekel- hogy ez az említett OS ott van e még a hivatalosan támogatott, oktatásban is használható, letölthető Linux oprendszerek között. Bár már van hivatalos ingyenszoftver(Digitális Jólét Szoftver Alapcsomag) is, és hivatalosan az is letölthető, de még nem nagy az elterjedtsége. Ez van, ezen kár rágódni, már az is eredmény, ha egy tanár azért nem fog rászólni a tanulóra, ha az netán nem az elfogadott , és hivatalosan támogatott Windows OS-t futtatja a taneszközén, laptopján. És az is eredmény, hogy egy-két lelkes tanerő veszi magának a fáradságot és megtanul valami mást is, majd átadja azt, ezzel is segítve a diákjait. Jó példa erre kros54 tanár úr és az ő iskolai puppy linuxot használó növendékei. Csak hát ezen minden tiszteletet megérdemlő tanerők sajnos egyre kevesebben vannak, aki van, azok közül is sokan már nyugdíjban vannak, vagy csak ritkábban járnak már be tanítani az iskolájukba.

A puppy linux -sokaknak hobby- megállapításhoz meg csak annyit, hogy egy hobby, ha azt jól űzik, sokat segíthet újabb ismeretek beszerzésében, és megtanulásában. És vegyük hozzá azon nem keveseknek a számát, akiknek a puppy linux használata lenne az egyetlen lehetőség még az otthoni kapcsolattartásra, tanulásra is, az okokat most nem firtatnám, az bármi lehet.
Ezen sokat segíthet, a fórumban közreadott, és ingyenesen elérhető számos puppy verzió, bár a régebbi gépek kihalásával egyre inkább az újabb nagyobb, 64 bites verziók fognak előtérbe kerülni. Ez lehet sokaknak ma még gondot okoz, de némi tanulással, a fórumban kapott sok segítséggel ezt is meg lehet oldani. Nem szívesen hozakodok vele elő, de, ha nekem 64 évesen megy a dolog, igaz néha kissé döcögősen, -ráadásul nem ez a tanult szakmám- akkor ez másnak is menni fog. Hozzáállás kérdése az egész. Mint az is, ha nincs annyi pénzem, hogy egészben vegyek egy elfogadható, viszonylag modern gépet, -okokat szintén nem firtatva- akkor elindulva egy másik irányba, alternatív megoldásként építek magamnak egyet, ez régebben, és ma is kivitelezhető. (jelenleg a zárt üzletek miatt kissé bonyolultabb ezt megoldani, de meglehet) Igaz némi plusz ismeretanyag szükséges hozzá, -de mihez nem kell ma már- és némi elszántság is, de ez ezzel jár. Mint mondtam, hozzáállás kérdése az egész.

Válasz küldése

Vissza: “Játékok”