DPupBuster tesztre

Pupletek, Új puppy változatok, veruiók, ISO fájlok,
pu21
Hozzászólások: 107
Csatlakozott: 2021.01.28. 06:00

Re: DPupBuster tesztre

Hozzászólás Szerző: pu21 »

Üdvözlet újra!

Virtualbox: igen, félig-meddig rossz helyen kerestem de NTamas olyan jó linket adtál, hogy be is kedvenceltem, így már nem tévesztem el és mindig tudni fogom hogy áll ez a program, óriási köszönet érte! És kipróbáltam ezt a módszert is, és működik kiegészítővel együtt. Igaz, hogy ha androidot teszek rá akkor még mindig ott áll meg, de még jobban utánanézek, hátha valakinek hasonló helyzete volt.

Brave: azt olvastam a honlapon még régebben, hogy ha elkészül egy puplet, szívesen vennék a velük kapcsolatos visszajelzéseket. Arra gondoltam, most itt van ez, ha már elkezdem, vissza is jelzek, hátha valakinek tényleg ez kell. Ízlés dolgot nem csinálok belőle, ez csak egy egyszerű félreértés. Nem vagyok "szakmabeli", ezért talán így tudok a legjobban segíteni.

Ez a puppi pedig az egyik legjobban sikerült, ismét köszönet érte mindenkinek!

Kellemes napot mindenkinek!
Csak a Puppy ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

NTamas
Hozzászólások: 1872
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: DPupBuster tesztre

Hozzászólás Szerző: NTamas »

pu21 írta: 2021.10.08. 07:23 ...És kipróbáltam ezt a módszert is, és működik kiegészítővel együtt. Igaz, hogy ha androidot teszek rá akkor még mindig ott áll meg, de még jobban utánanézek, hátha valakinek hasonló helyzete volt. ...
Ha a DPupBuszter-re telepítetted fel a virtualboxot, a virtualbox-ba feltenni kívánt program helyét(könyvtárát) ugye nem magában a DpupBusteren belül adtad meg, hanem egy másik, üres partícióra - csak kérdem)

pu21
Hozzászólások: 107
Csatlakozott: 2021.01.28. 06:00

Re: DPupBuster tesztre

Hozzászólás Szerző: pu21 »

Tisztelt Fórumtársak! Tisztelt NTamas!

Nagyon rég nem voltam itt és NTamas kérdésére sem tudtam válaszolni, ez utóbbiért mindjárt az elején hadd kérjek elnézést.
Viszont senki ne higgye, hogy lustaság miatt nem válaszoltam. Az egyik ok, hogy egyszerűen tökre nem értem rá, nem tudtam foglalkozni a kérdéssel. A másik ok, hogy úgy akartam választ adni, hogy minden lehetőséget kipróbáltam már, ennek most talán eljött az ideje.
Az a gond, hogy, bár ez a DpupBusteren virtuálboxos android és egyéb rendszerek ügy úgy tűnik teljesen megoldódott, annyira belekavart a kezdő fejembe, hogy az elmúlt 1 hétben már azt se tudom, hogy ki kivel van, ezért inkább leírom a beállításokat, hátha amúgyis más kezdőnek jól jön:

operációs rendszer: Other Linux 64 bit
induló memória 4096MB, pipálva: I/O APIC, PAE/NX, beágyazott VT-x és AMD-v, memóriavirtualizáció. Az összefoglaló oldalon utóbbihoz látszik a KVM paravirtualizáció felirat.
videómemória 25MB, VBOXSVGA, 3D nincs
A .vdi fájlt kitettem egy pendrive-ra, mert kevés a hely a mereven, az is másra kell, de ez végülis mindegy, nem okoz neki gondot.

de szerintem a videóbeállítás keltette életre az androidot, amúgy úgy láttam más is jól menne ha feltenném neki pl. devuan, hetes vindóz... JA még valami: 10-es Vindóz eddig még nem indult el, arra tippelek, hogy ez ugye majdnem 5 GB, de közben a 7-es elindul és települne, ez utóbbi csak 3,09 GB. Lehet, hogy a Puppinak nem tetszik valami 4 giga felett, nem tudom, talán majd ez is kiderül. Persze csak lehet.

Minden jót kívánok!
Csak a Puppy ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Válasz küldése

Vissza: “Pupletek”