EtionaPup64 Light, Hun/Eng, 2020, Október

Pupletek, Új puppy változatok, veruiók, ISO fájlok,
Avatar
csipesz
Hozzászólások: 665
Csatlakozott: 2014.06.24. 11:02
Tartózkodási hely: Isaszeg

EtionaPup64 Light, Hun/Eng, 2020, Október

Hozzászólás Szerző: csipesz »

Szerbusztok; készítettem Pfecó Etionájából egy 500 megás módosított darabot, itt van. Észrevételeim:
Viselkedésében, hibáiban e rendszer kísértetiesen hasonlít a FossaPup64-re - épp csak más a neve és más kernelekkel készültek az alap iso-k; amely hibácskákat tudtam, korrigáltam.
Fájó, hogy nem "jött ki" rá(vagy legalábbis én nem találtam) 32 bites függvénytári-fájlok-támogatása-sfs - így aztán wine sem rakható reá... próbálgattam hozzá más 64 bites cuccok 32BitLibsSupport sfs-eit, hátha - de nem sikerült életet lehelni wine-ba - ezután döntöttem úgy, hogy jól van, akkor ez az Etiona maradjon relatíve kicsi - az úgyis sok embernek szimpatikusabb...
Apróbb örökölt puppis csip-csup dolgok kigyomlálva a rendszerből; kapott egy magyar nyelvű, friss-ropogós, sokféle extrával felszerelt waterfox böngészőt; Waterfoxon kívül a következő általam telepített, említést érdemlőbb dolgokat tartalmazza:
Peazip - egy jó modern archiváló, DosBox, Guvcview, MPV, Pupradio, Tickr, Fbreader, Lxterminal, Bleachbit, Unetbootin, Xvkbd, Xonix(ez egy retro minijáték)
No ennyi csak - így ez egy kellemesen gyors, alap felszereltségű rendszer; akinek szüksége van LibreOffice-ra, a Waterfoxba belépve a könyvjelzősávon talál letöltőlinkeket magyar és angol nyelvű iroda-apphoz(sfs-ben) egyaránt.
Letölthetitek innen:
EtionaPup64LightHunEngOktober2020Csipesz.iso, kerekítve 500 Mb:

https://drive.google.com/file/d/1mgnKwS ... sp=sharing

Végül pár kép:
Screenshot.jpg
Screenshot.jpg (45.15 KiB) Megtekintve 1800 alkalommal
Screenshot(1).jpg
Screenshot(1).jpg (71.79 KiB) Megtekintve 1800 alkalommal
Screenshot(2).jpg
Screenshot(2).jpg (168.22 KiB) Megtekintve 1800 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Pupletek”