Youtube MP4 Downloader MP3 Converter Firefox addon

Böngészők, üzenetküldők, levelezők, stb...
Avatar
csipesz
Hozzászólások: 683
Csatlakozott: 2014.06.24. 11:02
Tartózkodási hely: Isaszeg

Youtube MP4 Downloader MP3 Converter Firefox addon

Hozzászólás Szerző: csipesz »

Háj. Utóbbi időben a Youtube mintha sportot űzne abból, hogy minél rövidebb idő alatt ellehetetlenítsen minden olyan plugin-t, addon-t, melyek arra készültek, hogy offline hallgatás, nézés céljára a youtube videókat mp3, m4a, 3gp, mp4 avagy webm formátumokban, gyakorta köztes online konverziót is alkalmazva - letöltsék.
Ma - egy ismerősöm kérésére - utána néztem, találok-e valami, fentebbi műveletekkel egyelőre megbirkózó Firefox addon-t - nem hiszitek el: fél óra eltelt, mire találtam egy - audió megszerzése szempontjából használhatót(ismerősöm konkrétan az mp3-má alakíthatóság miatt keresett meg, ez volt számára fontos)!!!
Ennek neve Youtube MP4 Downloader MP3 Converter , tesztelve 32 bites Firefox 60.2.1esr-en:
Fölraktam ide:
https://drive.google.com/file/d/1vtaTwD ... sp=sharing
Használat: szedd ki a zipből az xpi végű fájlt, és húzd a firefox ablakán a lapfülek magasságába kb.; erre reagálnia kéne és felajánlania hogy telepítse-é?
Aztán imádkozzunk, hogy egy fél évet működjön legalább normálisan...
Ja még egy észrevétel: mikor nyomtad a zöld gombot, a felbukkanó oldalon lejjebb kéred az audiót, egy újabb lap is felbukkan, ahol ne csüggedj, ha egy általad választott bitrátán sikertelen a letöltés - próbálj egy másik fajta bitrátát a sorból!

kros54
Adminisztrátor
Hozzászólások: 410
Csatlakozott: 2014.06.17. 07:01
Kapcsolat:

Re: Youtube MP4 Downloader MP3 Converter Firefox addon

Hozzászólás Szerző: kros54 »

Nem tudom, mi a kényelmetlenebb/kényelmesebb: beállítani a munkába egy plugint, ami esetleg nem műxik, vagy online mp3-átalakítókat keresni, amelyek kb hasonló gyorsasággal szűnnek meg illetve alakulnak át.
Ez utóbbiak viszont böngésző-függetlenek, tehát akármelyiken működnek.
A sorrend a használati szokásaimat adja.
https://ytmp3.cc
https://www.onlinevideoconverter.com/mp3-converter
http://convert2mp3.net/en/

Nem mellesleg, a fiatalabb korosztályt nem is látom/hallom letölteni, kizárólag az online cuccban hisznek.
Pedig lenne mit mesélni a rádióról letöltés korszakairól... de nem sírom vissza, csak tudom, hogy abban is volt élvezet.

NTamas
Hozzászólások: 1872
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: Youtube MP4 Downloader MP3 Converter Firefox addon

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Csipesz-nek.
Biztosan jó lehet, főleg azért, mert egyáltalán még működik, ahogy írtad is.
A Firefox kiegészítő weboldala. (ha valaki netán el akarná tenni, könyvjelzőzni)
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/a ... src=search
Supported Formats :-
MP3, MP4, 3GP
Verzió
0.0.8
Legutóbb frissítve
6 napja (2018. szept 18.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NTamas 2018.09.24. 13:18-kor.

NTamas
Hozzászólások: 1872
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: Youtube MP4 Downloader MP3 Converter Firefox addon

Hozzászólás Szerző: NTamas »

kros54 írta: 2018.09.24. 12:12 ... Ez utóbbiak viszont böngésző-függetlenek, tehát akármelyiken működnek. ...
Hát nem tudom, ez is hitvita kérdése, mint a böngésző használaté.
De egy biztos, a free-ként elérhető online konverter oldalak a legritkábban ajánlanak fel konvertálásra és végeredményre magas(320-as) minőségű mp3 fájlt, ha fel is kínálnak, akkor meg regisztrálni kell a kérdéses weboldalon. Persze egy fanatikus mp3 gyűjtőnek ez nem lehet akadály, de van egy szerintem jobb, egyszerűbben kivitelezhető áthidaló megoldás.
Töltsük le a youtube-n elérhető legjobb minőségű videót, amit csak felkínál nekünk a youtube az egyes videóknál, majd használjunk egy olyan programot, ami kinyeri a videóból a hangsávot és át tudja convertálni mp3-ba, a nekünk megkívánt minőségbe. Rengeteg jó ilyen offline konverter program van, létezik, a saját tapasztalataim alapján puppy linuxhoz ezt tudnám ajánlani.(precise-től felfelé a wine alatt kiválóan működik!)
Pazera Free Audio Extractor

kecsketanya
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2018.10.07. 11:59

Re: Youtube MP4 Downloader MP3 Converter Firefox addon

Hozzászólás Szerző: kecsketanya »

Sziasztok ! Köszönöm a konverter tippeket. Én a clipconverter addonját használtam, de azt Firefox 45-re nem lehet tenni. Az LX7 puppyban az FF frissítésével elveszett a videó hangja. Maradok a Palemoonnál és online konvertnél. Péter

asdkn21lkas
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2020.11.24. 11:28

Re: Youtube MP4 Downloader MP3 Converter Firefox addon

Hozzászólás Szerző: asdkn21lkas »

https://www.airy-youtube-downloader.com/youtube-mp3-converter.html Ez az egyik legjobb YouTube Video konverter. A videókat MP3 formátumra és sok másra is konvertálja. Azt is lehetővé teszi, hogy problémamentesen töltsön le videókat, zenéket a YouTube-ról! Ajánlom mindenkinek!

NTamas
Hozzászólások: 1872
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: Youtube MP4 Downloader MP3 Converter Firefox addon

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Kedves új fórumtag!
Ha lehet, ezen a fórumon inkább az ingyenes, de teljeskörű funkciókkal bíró programokat szeretjük, és nem propagáljuk a korlátozottan használható, triál verziókat . Főleg akkor nem, ha a teljes funkció -értsd a convertálási funkció- használatához linux alá még egy külön nagyméretű programot is fel kell majd tenni.(wine)
Ez a program -legalább is a convertáló része- linux alá már eleve ezért nem is lehet a legjobb program, ettől vannak jobbak.
Amúgy meg, ha már ajánlasz valamit, akkor abba az ajánlóba célszerű, ha beleveszed, hogy a letölthető free-trial program eleve csak korlátozott működést ad regisztrálás nélkül. Ez a pontos, és hiteles tájékoztatás-ajánlás előfeltétele itt a fórumon. Ezt tartsd be legyél szíves a jövőben.
..................................................................................
Cons:
Free version limited to two downloads.
You get two free video or audio downloads with Airy. But to get unlimited downloads and the full Airy experience, you’ll need to get a license key....

Hátrányok:
Ingyenes verzió két letöltésre korlátozva.
Két ingyenes video- vagy hangletöltést kap az Airy segítségével. A korlátlan letöltéshez és a teljes Airy élményhez azonban be kell szereznie egy licenckulcsot.
A Airy időnként újra aktiválódhat a háttérben, hogy biztosítsa a zökkenőmentes és zavartalan engedély-megfelelőségi ellenőrzést. Ehhez internetkapcsolatra is szükség lesz. Ha a számítógépén nincs hozzáférés az internethez, manuálisan (offline) aktiválhatja az Airy-t.
Az Airy próbaverziója az Ön beavatkozása nélkül aktiválja a háttérben. Nincs szükség aktiváló kódra! Az Airy próbaverziójának aktiválása csak statisztikákhoz szükséges.
Az aktiválás során személyes adatokat nem gyűjtünk. További részletekért tekintse meg adatvédelmi irányelveinket.

Válasz küldése

Vissza: “Internet”