Ebookz.hu - oktató e-könyvek, videók - szinte minden témában

Totál hétköznapi témák, ötletek, tutira nem linux és nem PC
Avatar
csipesz
Hozzászólások: 596
Csatlakozott: 2014.06.24. 11:02
Tartózkodási hely: Isaszeg

Ebookz.hu - oktató e-könyvek, videók - szinte minden témában

Hozzászólás Szerző: csipesz »

Most éjjel találtam rájuk és nagyon szimpatikus első pillantásra:
https://ebookz.hu/index.php

NTamas
Hozzászólások: 1655
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: Ebookz.hu - oktató e-könyvek, videók - szinte minden témában

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Nagyon késő este pillanthattál oda, mert nem vetted észre a lényeget!

Még az talán hagyján, hogy az oldalról való letöltéshez be kell jelentkezni tehát regisztrálnod kell az oldalra, bár, ha azt vesszük, hogy más oldalakról ingyen, regisztráció nélkül is elérhetőek ugyan olyan e-könyvek, amiket itt összegyűjtögettek, akkor már nem annyira szép a kép.
Ha meg az oktatóvideó részt nézzük akkor már egyértelműen nem szép a menyasszony! Ugyanis az oktatóvideók fizetősek!
Megnéztem egy Linux szempontból érdekesnek látszó tételt, ez a Gimp rovat, hát mit mondjak, igen szegényes a kínálat itt e-book téren!
Egy régi dátumozású kézikönyv és egy kiegészítő, egyoldalas doksi az egész, máshol több ingyenes, és azonnal letölthető Gimp doksi létezik, igaz ahhoz kicsit keresgélni kell a neten, az meg a lusta embereknek nem szokott menni.
A Gimp oktató videó meg eleve csak fizetősként tölthető le:
https://videotanfolyam.hu/gimp_oktato_video
Érdemes benne elolvasni a bicskanyitogató szöveget, idézem:

... Mennyibe kerül?
Mielőtt megijednél, hogy fizetni kell és bezárnád ezt az oldalt, hadd szögezzük le gyorsan, hogy a cél egy mindenki számára megfizethető ár kialakítása volt.

Azt is érdemes végiggondolnod, hogy ha más módon próbálnád megtanulni a GIMP használatát, akkor az mennyi idődbe és pénzedbe kerülne:

ha nincs egy jó oktató anyagod, akkor hosszú hónapokat, éveket kell eltöltened azzal, hogy az interneten, vagy egyéb forrásból összeszedd a szükséges ismereteket (kinek van erre ideje?)
Te is tudod, hogy a tanfolyamok nagyon drágák, sokaknak egyszerűen megfizethetetlenek az átlagfizetések mellett (jellemzően egy tanfolyam legalább 30.000-100.000Ft-ba kerül)
ha tanfolyamra jársz, akkor az utazás is pénzbe kerülhet, így még többet kell kifizetned
esetleg magántanárral tanulsz, ami óránként biztos lesz vagy 3000Ft! Plusz, ha nem jön házhoz, akkor megint csak neked kell utazni, ami újabb kiadás. Ráadásul, ha valamit nem értesz, azt újra el kell magyarázza, amit ugye csak egy "köszönöm"-ért nem fog megtenni, fizethetsz újra. Viszont a videókat akárhányszor megnézheted újra, de csak egyszer kell megvenned. Bár nem hisszük, hogy túl sokszor meg kellene nézned, mert ez egy nagyon könnyen megérthető oktató videó.
könyv pedig jelenleg nincs is a GIMP-ről (ráadásul a könyvekből való tanulás közel sem ilyen hatékony és szórakoztató)

Tehát láthatod, hogy ha meg akarod tanulni használni a GIMP használatát gyorsan és lehetőleg annyi pénzért, ami neked is megfizethető, akkor érdemes ezzel az oktató videóval tanulnod. Ahogy már mondtuk, nem a pénztárcád / bankszámlád kifosztása a cél, tehát ennek az oktató videónak az ára:

nem több tízezer (sőt, százezer) forint

hanem

7.430Ft

helyett
most CSAK DVD esetén: 6.985Ft, online videó esetén: 5.969Ft!

Ugye megéri? Kattints ide és szerezd meg!

FONTOS! Mi is és Te is tudjuk, ha most megrendelés leadása nélkül bezárod ezt az oldalt, akkor valószínűleg soha nem látjuk egymást, vagyis tudatosan lemondasz egy olyan oktató anyag által adott tudásról, amit máshogy biztosan nem szerezhetsz meg!

Túl drága?
Ha ezt mondod, akkor sajnos nincs miről beszélnünk, egy ilyen oktató anyagért 6.985Ft semmi az átadott tudáshoz képest! Megpróbálhatod esetleg magadtól megtanulni, de az biztos, hogy sok kínlódással fog járni és talán sosem lesz igazán komoly, használható tudásod. Később biztosan bánni fogod a hibás döntésed ...


Ezt az oldalt amúgy még a windowsos korszakból ismerem már akkor eleve nagy visszatetszést okozott a pénzhajhász oktató videók reklámozásával és erőltetésével!
Épp ezért az oldalt a fizetős videók miatt jó szívvel nem ajánlom senkinek sem!

Avatar
csipesz
Hozzászólások: 596
Csatlakozott: 2014.06.24. 11:02
Tartózkodási hely: Isaszeg

Re: Ebookz.hu - oktató e-könyvek, videók - szinte minden témában

Hozzászólás Szerző: csipesz »

Erre nincs mit mondani, NTamas - meggyőztél, az ilyesmi nem túl kóser. Majd olvasnivalók iránt azért még visszanézek oda, mert nem is volt időm a weboldal semelyik bugyrában elmerülni, úgyhogy kicsit hamar kezdtem el ajánlgatni Nektek...

Válasz küldése

Vissza: “Off Topic”