Online helyek

Totál hétköznapi témák, ötletek, tutira nem linux és nem PC
kros54
Hozzászólások: 377
Csatlakozott: 2014.06.17. 07:01
Kapcsolat:

Online helyek

Hozzászólás Szerző: kros54 »

Időnként próbálok rendet rakni, tartani a különféle online tárhelyeimen.
Meglepődve tapasztaltam, hogy az (egyébként jól felturbózott) dropboxos nem igazán működött, ezért különféle fortélyokkal, jelszó-visszaszerzési furmányokkal újra beleférkőztem.
Szóval a hely ez:
https://www.dropbox.com/sh/y62rf8p3i5ef ... ygWZa?dl=0
itt mindenféle, persze lehet, hogy máshonnan is elérhető puplet, pet-csomag, más, Puppy Linuxhoz kellő fájl van, több gigányi.
Akinek kell, használja.

NTamas
Hozzászólások: 1655
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: Online helyek

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Köszi, de valami gond van, a linkedre ez jön be.

Kép

Gyorsan megnéztem a sajátomat, hát mit mondjak, alig akart beengedni. Ez az idióta chapta rendszer, amit boldog boldogtalan átvesz és használ, már sajnos ide is betette a lábát, illetve csak használna, mert a chapta rendszerint túl van terhelve, és legtöbbször nem működik, megakadályozva ezzel a normális felhasználói belépéseket.
Kép

Bármely weboldalon, tárhelyen, ahol ez a chapta van, az utóbbi időben rendszerint gondok vannak a belépéssel, a chapta túlterhelése miatt, és legtöbbször ezt látod.
Kép
Ez amúgy egy röhejes hibaüzi, hiszen, ha a felhasználó elérte a tárhelyoldalt, és ott kezdeményez egy belépést, és arra válasz is jön a weboldalról, akkor eleve nem lehet gond az ő hálózatával!
A rendszerben, a rendszeroldali részen, a weboldalon, illetve a tárhelyen viszont gond lehet, hiszen onnan nem lehet a chapta szolgáltatást elérni, és ez vagy a chapta rendszer gondja inkább, mint a felhasználóé. Túl van terhelve a chapta szolgáltatás, rengetegen használják, és ezért gyakoriak a hibás elérések, nem kapod meg azonnal a chapta képet, és ráadásul hiába töltöd is ki jól az ellenőrzést, újabb ellenőrző ablakot dob fel, akkor is, ha hibátlan az első ablakban a megoldásod. Szóval egy kalap @...os ez a chapta, nem véletlen, hogy egyre több helyen dobják a kukába, erre a dropbox meg bevezeti, ha ezek az amerikaiak normálisak......

Amúgy a dropbox maga a 429-es hibára ezt adja ki:
Kép
Kép
és szerintük vagy elérted a napi limitet, -ami bár lehetséges, de a Te esetedben nem életszerű- vagy inkább az lehet a gond, hogy régen léptél már be, és a megosztási linkjeid elavultak lehetnek. (vagy be@art, megfeküdt a dropbox)


NTamas
Hozzászólások: 1655
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: Online helyek

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Köszi szépen a többiek nevében is a gyors reagálást.
Az előbb linkeltem be a fórumba egy saját dropbox linket, és ezt úgy néz ki, hibátlanul teljesíti a dropbox, igaz, én csak egy fájlnak adtam share jogot, nem az egész dropbox könyvtáramnak.

Asterix
Hozzászólások: 520
Csatlakozott: 2015.07.11. 08:55

Re: Online helyek

Hozzászólás Szerző: Asterix »


NTamas
Hozzászólások: 1655
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Re: Online helyek

Hozzászólás Szerző: NTamas »

Köszi, Asterix!
A java-t használó mucommander-0.9.2.pet csomagot simán lenyúltam onnan, mert ez a legfrissebb verzió.

Kép

Egy gond van csupán ezzel, hogy a működéséhez java vagy openjdk megléte szükséges a rendszerben, amúgy nálam a telepítése után azonnal magyar nyelven jelent meg az első indításkor, ahol feldobott egy kinézet választó ablakot. Jó kis kétpaneles filekezelő program. És a nosztalgiázók választhatnak benne egy retró-s (a megszeretett Dos-os Commander kinézetre hajazó) kinézetet is.
Kép

Avatar
S-kami
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1043
Csatlakozott: 2014.04.16. 12:54
Kapcsolat:

Re: Online helyek

Hozzászólás Szerző: S-kami »

Sourceforge.net nem jó?

Minden van és teljesen ingyen.
Puppy linux ! Mert megérdemlem !
Gyertek fel a csetre ! Katt ide a csevegéshez: https://discord.gg/74tBqJk

nocsak
Hozzászólások: 222
Csatlakozott: 2014.09.29. 15:01

Re: Online helyek

Hozzászólás Szerző: nocsak »

Eddig bírta. Amúgy jogos a felvetés de lévén, hogy újító típus vagyok, célom az önképzés és az új technikák megismerése mellett azok alkalmazása is. Lehet nem a legutolsó, de az utolsó próbálkozások egyike a mostani. Ha ezzel is befuccsolok akkor passz.

Válasz küldése

Vissza: “Off Topic”