Felvásárlások

Totál hétköznapi témák, ötletek, tutira nem linux és nem PC
NTamas
Hozzászólások: 1655
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

Felvásárlások

Hozzászólás Szerző: NTamas »

A Foxconn kezébe kerül a Belkin
Asztalos Olivér, 2018. március 27. 12:50

Ezzel együtt pedig a Linksys márkanév is, viszont nagy átalakításokra nem kell számítani.

Felvásárolja az amerikai Belkint a Foxconn - derül ki a két cég közleményéből. Ezzel a tajvani bérgyártó a különféle kiegészítők, illetve hálózati eszközök piacán igyekszik megvetni lábát. A hírek szerint a tranzakció (egyelőre) nem befolyásolja a Belkin különféle fejlesztéseit, illetve rövidtávú terveit, a cég változatlanul üzemel tovább, immár a Foxconn leányvállalataként.
A 866 millió dolláros felvásárlással összesen nagyjából 1400 alkalmazott és négy márkanév felett szerez irányítást a Foxconn, amely a jól bejáratott Belkin mellett a Wemo, a Phyn, illetve a Linksys brandeket is bezsebeli.
A csomagban a vélhetően IT körökben legismertebb brand, a Linksys is ott van, amelyet a Ciscótól szerzett meg a Belkin nagyjából öt évvel ezelőtt. A lakossági és kisvállalati hálózati megoldásokat gyártó és fejlesztő divízió bekebelezését követően a Belkin természetesen megtartotta a jól csengő márkanevet, a termékkínálatok összevonásával pedig a piac nagyjából 30 százalékára tette rá a kezét.
Utóbbi (Linksys) márka alatt piacra kerülő hálózati eszközök egy részét valószínűleg már most is a Foxconn gyártja, a jövőben pedig borítékolhatóan az összes termék a tajvani bérgyártó üzemeiben készül majd.

A teljes cikket itt olvashatjátok el.

Avatar
S-kami
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1043
Csatlakozott: 2014.04.16. 12:54
Kapcsolat:

Re: Felvásárlások

Hozzászólás Szerző: S-kami »

Olivérrel egy faluból valók vagyunk.

Gyerekkorunkban jártunk oda játszani.
Puppy linux ! Mert megérdemlem !
Gyertek fel a csetre ! Katt ide a csevegéshez: https://discord.gg/74tBqJk

Válasz küldése

Vissza: “Off Topic”