mtPaint-snapshot

Puppy linux ablakkezelők, témák, háttérképek, screenshotok - gtk, jwm, xfce témák
NTamas
Hozzászólások: 1758
Csatlakozott: 2014.06.19. 13:36

mtPaint-snapshot

Hozzászólás Szerző: NTamas »

mtPaint-snapshot - (psnapshot-1.9)

Régebbi puppy verziók még beépítve tartalmazták az mtPant programot és annak a képernyőmentést megvalósító segédalkalmazását, az mtPaint-snapshot-screeen-capture nevű kis progit. Ezzel teljes képernyőket, illetve annak egy, a felhasználó által meghatározott méretű kivágott részletét lehetett könnyen, egyszerűen lefotózni.
Az újabb puppy verziókba az mtPaint program már nem mindig van alapértelmezettként jelen, de ha netán benne is van, a képmentő rész legtöbb esetben már hiányzik mellőle.
Ezt pótolandó, belinkelem ide ezt a valóban egyszerű, és nagyszerű kis programot, amely szinte bármelyik puppyra utólag feltehető, egyetlen követelmény, hogy a puppy verziónk tartalmazza az mtPaint programot. Ha ez nincs meg, általában a csomagkezelőből utólag feltehető.
Ez a kis program kiegészíti az mtPaint program lehetőségeit, és a psnapshot-1.9.pet csomag feltelepítése után egy egyszerű képmentővel leszünk gazdagabbak.

Kép
A pet csomag tartalma, a képmentő program képe, -fent legfelül- és annak a puppy főmenüjében való elhelyezkedése látható a képen, a screenshot browserrel egyetemben.

Kép
A képernyőmentő progi használatban, háttérben a program parancsfájljának egy részlete látható a megynyitott geany programban.

Kép
Ez pedig a screenshot-browser képe, a pet csomag ezt is tartalmazza.

Letöltő link:
psnapshot-1.9.pet
Size: 1.1 MB
Modified: 11.09.2017

Válasz küldése

Vissza: “Témák, hátterek, ablakkezelők”