ETi-pup32 DS1 HU K5.0.1 Pae

Szerző: ticoo1

Sziasztok!

Készítettem egy új elnevezésű puppy-t, ETi-pup…. Ezt azért tettem, mert az utóbbi időkben, az általam készített puppletekben, olyan változtatásokat eszközöltem, melyek esetleges hibái nem szeretném, ha az eredeti puppy verzió készítőjére utalnának (radky, peebee,…). Vagyis valószínűleg minden hiba tőlem származik!

Elsőre a Stretch-7.5 RC4-et formáltam át. Alakítottam a menüelemeken is, mivel már olyan hatalmasra nőtt egy-egy menüelem, hogy már szinte kezelhetetlenné vált (szerintem). Megpróbáltam csoportosítani a programokat. Ez egy változat, lehet, hogy az én elképzelésem „kuka“. Beépítettem a menübe „KuLuSz“ által készített GSM-v2.1-et, remekül testre szabható, mindenki olyan „aszatalt“, stb-t készít magának amilyet akar. Akár a jwm menü el is hagyható.

A neve: ETi-pup32_DS1_HU_K5.0.1_Pae.iso. A „D“ a dpup-ot, a „S“ stretch-et és „1„-es első változatot jelent. K-5.0.1-es Pae huge kernel van hozzá (szabadon cserélhető), az NVIDIA csomag „Asterix”-nek köszönhető. „fdrv“ nem kell hozzá, beépítettem egy 89 MB-os firmware-t az általánosan használt eszközökhöz.

Itt van: https://sourceforge.net/projects/puppys … ETi-pup32/

At eredeti bejegyzés a fórumon és visszajelzés:
https://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=769


megosztom

S-kami: