Browser431 VLC hu Kros54 Csipesz

Szerző: csipesz 

Bő két év telt el e kis Browser 431 vlc-s Puppy felett – most elővettem megint és szomorúan tapasztaltam hogy a külvilágban – vagyishogy az interneten beállt változások miatt sajnos rászorul egy kis “ráncfelvarrásra” ez az amúgy jó gyors de már korosnak számító kis rendszer, ezért még egyszer kezelésbe vettem:
Szegény firefox 3.6-ost – mivel az internet formálói vitatható munkásságának köszönhetően már jóformán csak fórum-böngészésre lehet használni – ezért lecseréltem egy – nem mellékesen még pentum 3-kompatibilis! – seamonkey 2.20-as böngészőre, valamint apróbb kis igazítások-törölgetések sorát végeztem el a rendszeren. A nagyobb méretű böngésző 8,5 Megabájttal feljebb vitte az iso méretet a korábbi 94,3 Mb-hoz képest, tehát most 102,8 Mb a mérete. Cserébe még kielégítő böngészési élményt képes nyújtani e kis “őslény” :) .
Innen szedhetik a kíváncsiak(de ne feledje senki, ez egy halálra csoffasztott, csakis böngészésre estleg rádiózásra kihegyezett jószág – csodákat tehát nem szabad tőle várnunk; wifit se nagyon kezel(SZERKESZTVE: DE, VAN AMELYIKET KEZELI SZÉPEN), kábeles netre való csak sajnos):
SZERKESZTVE: LINK MÉG LEJJEBB!

2018-09-30_14-06-50.jpg
No… Október másodika folyamán(úgy fél napot) még csiszolgattam ezen az ügyön, kicsit tüzetesebben megismerkedtem az icewm tálca beállítási lehetőségeivel – jót tett a cuccnak. Mégiscsak megy a wifi is, igaz, én kellően régi hardvert húztam elő e célra, egy Trendnet TEW-424UE-t – na azzal hasított. Itt a határozottan vállalhatóbb mű, az iménti törölve:
https://drive.google.com/file/d/1xGj1cU … sp=sharing
Eredeti bejegyzés a fórumon és visszajelzés:
https://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=321&p=7138#p7138megosztom

Vélemény, hozzászólás?