2 féle Pr5.7.1Retro mini kiadás – Shinobar alapjára

Szerző: csipesz

Üdv mindenkinek, különösen a minimál puppik kedvelõinek! – mivel egyszerûen imádom a precise 5.7.1 retró rendszert, csináltam két minimál példányt is belõlük, és ehhez Shinobar 134(!) megás precise-571JP.iso-ja volt az alapom, amit különben itt megtalálhattok:
http://shinobar.server-on.net/puppy/precise/JP/
A precíz 571retró eredetileg asszem 200 mega, úgyhogy Shinobar igen komoly mennyiséget “lekotort” már róla, ezért tetszett meg ez nekem; készítettem elõször egy olyan iso-t, amelyben csak a bleachbit és a firefox20 az extrák, valamint készítettem egy olyat is, amelyet elõbbieken kívül még megtoldottam egy jól belõtt wine-nal. Semmi egyéb – esetleg annyi, hogy a firefox böngészõben elhelyeztem egy könyvjelzõt a teljes szoftvergyûjteményem linkjével. Kegyetlenül kicuffoltam belõle minden nyelvet a magyaron, angolon kívül, így szegény Shinobar japánját is – de hát kérem, a minimál az minimál… mindenesetre köszönet a japán kolléga alapozó munkájáért.
E helyekrõl tölthetõek az iso-k:
precise-571retro-minimal-HunEng-shinobar-csipesz-2016Majus.iso 141.2 MB
https://mega.nz/#!RBVgEQSI!zsLzJzLKrEe3 … D9Hofw_IBg
vagy:
https://www.solidfiles.com/v/Kr2XKzLGe3aqX
és
precise-571retro-MinimalPluszWine-HunEng-shinobar-csipesz-2016Majus.iso 215.0 MB
https://mega.nz/#!hRlTiZhK!jtZX34EHerVj … 87r_Brls_Y
vagy:
https://www.solidfiles.com/v/VVrAWR8NWgLyr
A két féle cucc így fest az elsõ boot után(a kábeles netre való rácsatlakozás nem automatikus, klikkeljünk az asztalon található NET nevû ikonra, onnan pillanatok alatt lesz netünk; pppoe-vel, wifivel nem teszteltem…):

571RetroMinimalPluszWine.jpg
Az eredeti bejelentés a fórumon és visszajelzés:
https://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=361&p=3924#p3924

megosztom

Vélemény, hozzászólás?