2 féle Pr5.7.1JPRetro mini kiadás – +egy nagyobb…

Szerző: csipesz

Az eredeti bejegyzés fórumszála:
https://skamilinux.hu/phpBB3/viewtopic.php?t=361&p=4975#p4973

Üdv újra. Csináltam valamit, az ebben a topikban levõ nagyobbik minimál kiadást használva alapként… Ez a a valami egy kísérlet volt, arról szólt, hogy meg tudom-e csinálni Kros54 metró puppiját 571retró alapra, kissé modernizálva és amennyire ez lehetséges, magyarítva mindent. Nos, a kísérlet picurka szeplõkkel, de sikerült – ezt osztom meg most Veletek.
Változások a vlc/wine shinobar minimál-hoz képest:
firefox 21 hun lecserélve seamonkey 2.4 hun-ra – az oka: bár a seamonkey lassabb, de elég modern(csak a Mega-t nem tudja kezelni, ahhoz már egy opera 36-os kell, mondjuk – ki is próbáltam egy operát, megy ezen a rendszeren szépen), és nem mûvel pl. olyasmiket, mint hogy ha a firefox 21-gyel fészbúkoztok, nem tudtok kommenteket írni…
Frissítettem a puppy linuxok alá elérhetõ legfrissebb vlc-re, a 2.16-ra, így a pupradio-ban már mûködik pl. az euronews…
Alkalmaztam Kros54 Metro Conky-ját ezen a rendszeren is, kis hibával: az ímél-értesítõ “csempét” képtelen voltam mûködésre bírni, úgyhogy aki annak a problémáját orvosolni tudná nagyon megköszönném. – Nálam a metroconky összes felirata magyar, és rendszer-indulás után 2 perc múlvai bezáródásra idõzített. Ha valakinek ezután is kell, az asztalra kitett Conky ikonra kattintva visszahozhatja.
Tettem bele ez idõ szerint még mûködõképes getflash-t is(hogy aztán ez még hány napig mûködik, arra semmi garancia…), amivel frissítettem is naprakészre a flash playert.
Végül – ha már metro conky – igyekeztem ennek a mûvemnek valamicskét windowsos hangulatot adni, nem csak a küllemében, hanem a rendszer-hangokban is.
A cucc IDEIGLENESEN a full megbízhatatlan solidfiles-ról, és TARTÓSAN az eddig még megbízható Megáról is letölthetõ, a mérete szûken 300 megabájt, iroda-alkalmazásokat nem tartalmaz:
ideiglenes link a fütyi szolidfájlszhoz:
https://www.solidfiles.com/v/Dk4nGXwvnVPna
tartós link a megbízhatóbb, bár kissé macerásabb Megához:
https://mega.nz/#!RFtDkKQK!QIAihwS3Re_A … Msf7bf8hDs
búcsúzóul néhány kép:

Screenshot_2017-04-13_09_29_46.jpg
Screenshot_2017-04-13_09_29_59.jpg
Screenshot_2017-04-13_09_30_29.jpg

megosztom

Vélemény, hozzászólás?