LX7 Puppy

Pupletek, Új puppy változatok, veruiók, ISO fájlok,
Avatar
KuLuSz
Hozzászólások: 362
Csatlakozott: 2014.06.17. 20:19

Re: LX7 Puppy

Hozzászólás Szerző: KuLuSz » 2018.03.13. 09:07

like
De van akit pont ez riaszt el amikor ilyen dolgokat lát . Aki negativan látja a világot , az ebből azt szüri le hogy de szar ez ha így kell megoldani benne valamit . :lol:
-<(].K.u.L.u.S.z.[)>-
---------------------------------------
Általában megtalálható vagyok az Angol irc csevegőn KuLuSz néven.

nocsak
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2014.09.29. 14:01

Re: LX7 Puppy

Hozzászólás Szerző: nocsak » 2018.03.25. 00:03

Sziasztok!

Kicsit több mint egy éve hoztam létre ezt a témát és akkor még kevésbé körültekintően álltam neki a remaszter készítésnek. Mondom ezt abból kiindulva, hány hibát vétettem el eredendően és ezek most elvileg javítva vannak. Éppen ezért az előző iso-k elérhetőségét megszüntettem, a solidfiles-os linkek alapból megszűntek. A jelen kiadás egy kicsit trükkös, mert bevetettem rajta a KuLuSz féle csomageltávolítót, még pedig az általam kiegészített módon. Így az LX7-NOS_Puppy_17_02_04.iso -ból továbbszármaztatott remasztereim-ből kivettem a Skype és LibreOffice csomagokat. Meghagytam viszont a qt-4.8.2-stripped.sfs fájl mellett a rendszerben a VLC-t, és hozzáadtam helyettük még az avidemux-ot, és az audacity-t valamint benne maradt az Adobe Reader 9 is. Viszont benne maradt a rendszer gyökerében az /smb/ mappa is, amibe régen csatoltam a samba könyvtárakat. Amit azóta persze már a samba csatolómmal továbbfejlesztettem, ami úgyszintén megtalálható a rendszeren belül az asztalon a script könyvtárban. A részletes módosításokkal és a remaszterrel tovább itt találkozhatunk: LINK

Amit még érdemes tudni, hogy például nálam az adobe flash alapból tiltva van mind a firefox, mind a Pale Moon böngészőben. (Eszközök>>Kiegészítők>>Bővítmények és ott a Java és shockwave flash soha ne aktiválja). A rendszer továbbá egy nullkilóméteres Pale Moon böngészővel bővült amit egyből alapértelmezetté is tettem. Ennek több nyomós oka volt, de meghagytam a firefox-ot is, abból pedig a kiadási jegyzékben olvasható verzióra cseréltem ki az anno 48-ast. Ezt a webrtc kívánta meg. Persze discord-on valamiért kifagy a hívás, de másutt működött.
A nullkilóméteres azt jelenti, hogy nincs konfigurációja a /root/ könyvtárban. Az LX7-NOS_Puppy_17_02_04.iso kb. 666MB volt, most ezzel szemben sikerült az említett változtatásokkal még 510MB-on belül tartani az iso-t.

Válasz küldése

Vissza: “Pupletek”